top of page

Project

Drive-in woning Capelle a/d IJssel

Dit was weer eens een hele andere woning; namelijk een drive-in woning. Beneden de hal, garage en werkkamer met toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping de keuken en woonkamer met een balkon. En de 2e verdieping met slaapkamers. 

Schermafbeelding 2022-09-05 om 16.39_bewerkt.jpg
Schermafbeelding 2022-09-21 om 17.59.08.png
Schermafbeelding 2022-09-05 om 16.53_bewerkt.jpg
Schermafbeelding 2022-09-05 om 16.41_bewerkt.jpg
Schermafbeelding 2022-09-21 om 17.58.55.png

Om te beginnen de eerste verdieping waar zich de woonkamer bevindt.

Qua meubels mocht vrijwel alles nieuw. De meubels in de vorige woning waren op en doorleeft door het jonge gezin. Van de vorige bewoners van het nieuwe huis kochten ze het tv-meubel over, want handig. Grappig genoeg paste dit totaal niet in het Pinterest moodboard wat ik opgevraagd had om de gewenste stijl te ontdekken. En dat was dan ook precies de reden dat ze mij hebben in geschakeld.

Donkerblauw en groen

Het interieur mocht wel wat spannender, doordachter en meer een geheel worden. Blauw en groen kwamen vaak terug in de wensen, dus daar ging ik maar al te graag mee aan de slag. 

Ook al is de ruimte vrij compact vind ik dat je niet bang hoeft te zijn voor donkere kleuren in meubels of op de wand. Juist deze kunnen voor diepte zorgen. 

Grote, maar luchtige meubels doen het goed in een ruimte als deze. 

Tuinkamer, kantoor & logeerkamer

Op de begane grond bevind zich o.a. de zogenaamde tuinkamer die ook als kantoor en logeerruimte gebruikt dient te worden. 

De verschillende functies vragen om een doordachte indeling. veel bergruimte voor bijvoorbeeld tuinspullen is erg gewenst, maar ook een klein keukentje (pantry) zou handig zijn. Maatwerk is hier als je het mij vraagt de oplossing. Zo haal je alles uit de ruimte en oogt het afgewerkt en rustig. 

Portfolio

Meer projecten zien? Bekijk dan de projecten pagina waar je voorbeelden van eerdere interieuradvies projecten vindt. Niet van alle interieuradviezen heb ik foto's van de realisatie. Dit omdat niet alle klanten dit fijn vinden en projecten soms wel maanden kunnen duren voordat het echt af is (denk aan levertijden, verbouwingen enz.).

Heb je vragen? Stuur een berichtje dan beantwoord ik deze zo snel mogelijk en wie weet spreken we elkaar snel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kan niet wachten om voor jou een interieuradvies te maken. 

Schermafbeelding 2022-09-21 om 18.49_bewerkt.jpg
Schermafbeelding 2022-09-21 om 18.49-bewerkt.jpg
Schermafbeelding 2022-09-21 om 18.50_bewerkt.jpg
bottom of page