top of page

Interieuradvies

Interieuradvies

Ieder huis en iedere bewoner heeft zo zijn eigen uitdagingen en wensen. Daarom kun je bij mij kiezen voor het advies pakket dat het best bij jouw wensen aansluit. 

Vraag je eens goed af met welk doel je graag advies wilt en wanneer je tevreden bent met het resultaat. Als je dat weet, kies je het pakket wat daar het best bij aansluit en gaan we aan de slag!

Direct aan de slag

Vind je het fijn om samen door je huis te lopen en direct te horen wat ik zou doen met een ruimte? Met 'direct aan de slag' kun je zoals de naam al verklapt meteen beginnen. 1 á 2 uurtjes sparren op locatie met na afloop de ideeën samengevat op papier. 

Een goed begin voor aanpakkers!

 • Interieuradvies bij jou thuis

 • Kleuradvies

 • Interieur indeling voorstellen

 • Accessoire tips

 • Achteraf ontvang je alle ideeën die we besproken hebben samengevat op papier incl. een bijpassend moodboard.

P1060119-Edit.jpg
Direct aan de slag pakket
Compleet pakket

Compleet interieuradvies

Veel ideeën maar komt het nog niet samen tot een geheel? Heb je net een (nieuwbouw)huis gekocht en wil je met een doordacht plan aan de slag? Wat de situatie ook is met een compleet interieuradvies ga jij voor je droominterieur. 

Die 3D visualisaties gaan jou echt verder helpen.

 • Moodboard

 • Kleuradvies

 • Meerdere interieur indelingen

 • Accessoire tips

 • 2D sfeerimpressie(s)

 • Tussentijds overleg

 • Gekozen indeling in 3D

 • Maatwerk schets (meubelmaker kan hiermee verder)

 • Ontvang complete advies digitaal

pexels-cottonbro-6579997.jpg

Compleet +

Wat kan een compleet interieuradvies nog completer maken? Wat dacht je van een persoonlijke shoppinglist en een plan van aanpak voor het definitieve ontwerp. Dat gaat je nog heel wat tijd besparen. Ook is er meer ruimte voor feedback bij de 3D visualisatie. 

Als je het doet, doe het dan goed.

 • Moodboard

 • Kleuradvies

 • Meerdere indelingen

 • Accessoire tips

 • 2D sfeerimpressie(s)

 • Tussentijds overleg 2x

 • Gekozen indeling in 3D

 • Aanpassingen ontwerp 

 • Maatwerk schets (meubelmaker kan hiermee verder)

 • Productoverzicht 

 • Diverse stalen per post

 • Eindpresentatie (digitaal of op locatie)

IMG_20220308_180902_edited.jpg
Compleet + pakket

*De prijzen zijn gebaseerd op één verdieping van ongeveer 60 m2. Overige/extra ruimtes in overleg. Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten. Binnen een straal van 10 km van Pijnacker reken ik geen reiskosten, daarbuiten 45 cent per km.

Project_Hannieschaft_04.jpg
Anker 2

Hoe kies je een interieuradviseur die bij jou past?

 

Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: die kies je namelijk op gevoel. De keuze is reuze en een goede klik is in dit geval erg belangrijk. Want hé, samen met de interieuradviseur ga jij je droominterieur uitwerken en daar wil jij natuurlijk nog jaren van kunnen genieten. 

 

Vaak begint je zoektocht naar een interieurstylist op Google, wat een goed startpunt is. Na het bekijken van een aantal websites heb je al snel een idee van wie bij jou past en wie wat minder. De een heeft een heel uitgesproken interieurstijl die je direct moet aanspreken, de ander een wat breder portfolio waar verschillende stijlen mooi samenkomen. 

 

Waar je ook een goed beeld krijgt van een interieurstylist is op social media. Zeker op Instagram vind je talloze interieuraccounts. De een puur gericht op inspiratie, de ander meer op interieuradvies en tips. Kijk maar eens op #interieuradvies! Of zoek bijvoorbeeld op #stoerinterieur als je een wat stoerdere look & feel wilt in je nieuwe interieur. Ikzelf post over mijn eigen interieur en geef een kijkje in verschillende projecten die ik heb gedaan of mee bezig ben.

Tijd voor de volgende stap

 

De eerste stappen zijn gezet; de zoektocht is gestart en langzaam krijg je een beeld van wat, waarom en wie je precies zoekt. Iedere interieurstylist werkt net iets anders. Zo zie je interieuradvies aan huis, een basis interieuradvies en een compleet advies in verschillende vormen voorbij komen. Zelf heb ik adviespakketten samengesteld om jou een beter beeld te geven van de verschillende mogelijkheden en meteen inzichtelijk te hebben wat je kunt verwachten. 

 

De ene klant weet precies wat hij zoekt, de ander wilt graag eerst even kennismaken en stemt in overleg af welk pakket het beste past bij de woonwensen. 

 

Daarom werk ik met een vrijblijvende kennismaking. Zo kijken we samen of er een match is. Ook benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een berichtje dan plannen we snel een kennismaking in. 


 

Zo gaan we te werk

 

Na een kennismakingsgesprek waarin we elkaar wat beter leren kennen en we de woonwensen bespreken ga ik aan de slag. Hoe groot of klein de opdracht ook is, een interieurontwerp maken blijft keer op keer een feest om te doen. Ieder huis en iedere bewoner heeft zo zijn of haar eigen identiteit en dat wil ik graag terug laten komen in het interieur. Ik ga dan ook helemaal op in dit creatieve proces. 

 

Afhankelijk van het gekozen adviespakket presenteer ik de eerste voorstellen. Samen nemen we alles door en kijken we of dit naar wens is. 

 

Bij een compleet of compleet+ interieuradvies werk ik verschillende voorstellen uit in 3D. Om een nog duidelijker beeld te krijgen van hoe het eruit kan komen te zien. Van het definitieve ontwerp ontvang je vervolgens ook een productlijst met producten die ik in het interieurontwerp heb gebruikt en/of vergelijkbare producten.

 • Wie is Sanne van Sannsign?
  Benieuwd naar wie ik ben, wat ik doe en mijn ervaring? Neem dan zeker een kijkje op de 'Over mij' pagina. Of plan een vrijblijvende kennismaking in om te kijken of er een klik is.
 • Wanneer schakel je een interieurontwerper in?
  Of je nu al 30 jaar op dezelfde plek woont en toe bent aan een make-over, gaat verhuizen, een nieuwbouwwoning hebt gekocht of gewoon toe bent aan iets nieuws; een interieuradviseur inschakelen kan altijd en op ieder moment. Maar zodra er plannen zijn om het interieur aan te pakken is het het handigst om mij zo vroeg mogelijk in het proces te contacten. Zo kunnen we samen het meest eruit halen. Weet je nog niet zeker of je met een interieuradviseur wilt werken omdat je bijvoorbeeld nog vragen hebt over de werkwijze? Laat het weten!
 • Wat is de meerwaarde van een interieuradvies?
  Soms is het fijn als iemand anders even meekijkt en je laat zien hoe het ook kan. Iemand die je nieuwe inzichten geeft, op ideeën brengt en kan uitleggen wat een (kleine) aanpassing kan doen met een ruimte. Uiteindelijk is het aan jou of je het dat waard vind. In mijn ogen is een interieur waar je blij van wordt heel wat waard.
 • Hoe gaat een interieuradvies in zijn werk?
  Zodra jij contact met mij hebt opgenomen gaan we samen kijken welk advies pakket het best past bij jouw wensen mocht je dit zelf nog niet hebben aangegeven. Voordat ik aan de slag kan heb ik natuurlijk meer informatie nodig. Afhankelijk van het gekozen pakket deel ik een vragenlijst, doen we een online kennismaking of kom ik bij jou thuis. Als ik alle wensen op papier heb en een beeld heb van de ruimte kan het ontwerpen aan mijn kant beginnen. Ik zal je verrassen met een uniek en op maat gemaakt ontwerp. Uiteraard is er ruimte voor feedback en aanpassingen. Samen gaan we er jouw droominterieur van maken!
 • Wat kan ik qua stijl bij Sannsign verwachten?
  Goede vraag! Vaak kijken mensen naar plaatjes op Pinterest of gave interieur accounts op Instagram en willen vervolgens precies dat namaken. Kan natuurlijk, maar dat is niet hoe ik werk. Van mij kun je een interieuradvies verwachten dat past bij jouw wensen, behoeftes en leefstijl. Een warm, knus en levendig interieur met een ‘wauw effect’ in ieder hoekje. Ook laat ik ruimte voor eigen invulling en veranderingen in de toekomst. Ik wil kunnen zien wie er woont, wie de bewoner is en ga dan ook samen met jou aan de slag om jouw plekje vorm te geven. Kijk ook eens bij mijn portfolio of op mijn Instagram account.
bottom of page