top of page

Interieuradvies Rotterdam

Interieuradvies Rotterdam

Wil jij je huis een make-over geven of ga je binnenkort verhuizen en wil je het dit keer in 1 keer goed aanpakken? Als interieuradviseur in de omgeving Rotterdam, help ik je graag. 

Een interieuradviseur inhuren in Rotterdam?

Handig toch, een interieuradviseur dichtbij huis? Als interieuradviseur uit de omgeving Rotterdam kom ik makkelijk een keertje bij jou langs. Een digitale meeting gaat uitstekend, maar als ik dan toch in de buurt ben is dat natuurlijk nog fijner. Of je nu kiest voor interieuradvies op locatie (Direct aan de slag), een compleet interieuradvies of het complete + pakket. 

 

Wonen in Rotterdam

 

vanaf mijn studie en een aantal jaren daarna heb ik met heel veel plezier in Rotterdam gewoond. Ik weet dus hoe het is om hier te wonen. Een unieke, stadse vibe. 

Als net afgestudeerde interieurontwerper in Rotterdam begon ik met kleine projecten. Via via, van styling en maatwerk ontwerpen tot een complete verbouwing. 

Wonen in Blijdorp, Bergpolder, Oude-Noorden, Crooswijk of West

 

Het is maar een korte opsomming van buurten in Rotterdam. Of je nu in een appartement woont, een dubbele bovenwoning hebt of een woning met fijne tuin. Rotterdam kent vele soorten woningen. Door de jaren heen is er ook al flink wat geklust in menig huis. Dat maakt iedere woning uniek. 

Kijk bijvoorbeeld naar Crooswijk. Hier zijn woningen samengevoegd tot één woning, compleet gerenoveerde woningen en een heel stuk nieuwbouw. Anders dan in Bergpolder of Blijdorp waar je weer veel meer typische jaren 30 woning ziet. 

Voor mij is ieder huis weer een mooi en uniek project. Zo hielp ik mensen in Crooswijk met de inrichting van de kinderkamers, tuinkamer en kantoor in hun gloednieuwe dakopbouw. In Rotterdam Prinsenland een grote open woonkamer. En bij een nieuwbouwwoning op Laan op Zuid legde ik de basis van een uniek herenhuis.

Woon jij in Rotterdam en kan ik jou helpen met een interieuradvies? Bekijk dan snel de adviespakketten en laten we kennismaken.

Review

Het contact met Sanne verliep heel soepel. Ik had een aantal wensen, maar vond het lastig om er een eenduidig geheel van te maken. Sanne heeft in het gesprek de kernpunten eruit gehaald en een heel mooi eerste idee op papier gezet. Bij de ontmoeting werd het duidelijk dat ze mijn wensen heel goed begreep en erg leuke en creatieve ideeën had. Ook had ik haar gevraagd om een ontwerp voor de tuin te maken, wat ze ook perfect heeft uitgevoerd! Al met al een heel mooi en creatief ontwerpen voor mijn nieuwe woning en tuin laten maken, op een heel fijne manier tot stand gekomen. Ik zou Sanne absoluut aanraden!

Christiaan | Rijswijk

bottom of page