top of page

Over mij

Over mij

Hee, wat leuk dat je hier bent!

Laat ik maar met de deur in huis vallen door te vertellen hoe ik erover denk. Want hé, hoe zonde is het om in een huis te wonen waar je niet maximaal van geniet, tot rust komt of juist energie van krijgt?! Haal alles uit je woning! Ontdek de ideale indeling en ervaar de sfeer van een stoer, warm en vooral doordacht interieur. Ik, Sanne van Sannsign interieur, giet al jouw/jullie wensen bij elkaar en zorg voor een ontwerp waar je direct mee aan de slag kan.

Benieuwd naar wie ik ben, mijn achtergrond en wat je kunt verwachten? Lees dan zeker verder!

P1050990-Bewerkt_vierkant.jpg
Hoi, ik ben Sanne!

Maar wie is Sanne van Sannsign nu eigenlijk?

Nou, daar komt ie! Limburgse in de randstad, mama van ons zoontje Ties, (vrijwel) altijd vrolijk, de ideale sparringpartner voor eigenlijk alles, dol op spelletjes maar kan niet tegen mijn verlies, houd van lang tafelen en van de zon én sneeuw!

 

Geloof het of niet, maandag is mijn favoriete dag. Een nieuwe week, nieuwe energie en ruimte voor nieuwe focus. Ik ben iemand die kan enthousiasmeren, inspireren en zet anderen graag aan het denken. Prima eigenschappen die in mijn adviserende rol goed van pas komen. Ook houd ik van overzicht. Zo zorg ik dat alles goed samenkomt, ga voor het totaalplaatje en ga 100% voor een resultaat waar ik trots op ben. Of het nu gaat om een interieuradvies of de organisatie van een vriendenweekend.

En wat kun je van Sannsign verwachten?

Hier kan ik uren over babbelen, maar om het overzicht te bewaken hier 3 punten die je van mij kunt verwachten.

 

 1. Een onafhankelijk interieuradvies
  Ja écht! Ik ga voor een interieur dat past bij jou en jouw woning. Geen beperkingen van merken, winkels of leveranciers. Dat is het fijne van werken met een zelfstandig interieuradviseur.
   

 2. Stoer, knus en vooral doordacht
  Na heel wat mooie ontwerpen heb ik mijn eigen interieurstijl ontdekt. Namelijk de ideale mix tussen stoer en knus. Heel breed natuurlijk, maar ik ben ervan overtuigd dat dat voor iedereen net iets anders kan zijn en we dit samen moeten ontdekken.
   

 3. Lekker toegankelijk en duidelijke communicatie
  Verder houd ik van duidelijkheid en transparantie. Zo kies jij (of wij samen) welk interieuradvies pakket het best bij jouw wensen past. Het zijn dan wel vanaf prijzen, maar je hebt in ieder geval een richtlijn.

Of ik ervaring heb?

Jazeker! In januari 2022 ben ik Sannsign interieuradvies begonnen. Eindelijk - na twee design studies (SintLucas Boxtel: Projectleider Interieur/Exterieur en Willem de Kooning: Arts & Crafts Meubel/Product Design) en een paar jaar werkervaring - was het tijd om al mijn liefde en energie voor interieur verder uit te pakken. Want man, wat wil ik graag anderen laten zien hoe je alles uit je woning haalt en geniet van maximaal woonplezier! Heb je al wat projecten bekeken?

De reviews van klanten zeggen genoeg, toch? 

Wat anderen o.a. zeggen:

 • Luistert goed

 • Communiceert helder

 • Hands-on

 • Fijne 3D visualisaties


 

Dit was “in het kort” (enigzins) wie ik ben en wat ik doe. Enthousiast of nog een tikkeltje nieuwsgierig. Laten we een kennismaking inplannen om te kijken wat ik voor jou kan betekenen én of er spraken is van een klik (heel belangrijk!).

bottom of page