top of page

Interieuradvies Pijnacker

Interieuradvies Pijnacker

Wil jij je huis een make-over geven of ga je binnenkort verhuizen en wil je het dit keer in 1 keer goed aanpakken? Als interieuradviseur in Pijnacker, help ik je graag. 

Bekijk meteen de adviespakketten!

Waarom interieuradvies in Pijnacker?

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in Pijnacker? Hier ben je aan het juiste adres voor deskundig advies en inspiratie om van jouw huis een prachtig thuis te maken.

 

Als ervaren interieurontwerper sta ik klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw droominterieur. Of je nu een complete make-over wilt of gewoon wat frisse ideeën nodig hebt, ik help jouw met (maatwerk)oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en budget.

Persoonlijk en creatief advies

Ik geloof dat elk huis uniek is en dat jouw interieur moet weerspiegelen wie jij bent. Daarom begin ik altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin ik luister naar jouw wensen, behoeften en smaak. Op basis daarvan ga ik aan de slag om een interieurplan op maat te creëren.

 

Mijn streven is altijd om een goede mix tussen een sfeervol en functioneel ontwerp te maken. Of je nu van modern, klassiek, industrieel of landelijk houdt, Door de jaren heen heb ik zo mijn eigen stijltje ontwikkeld, maar of je nu van modern, landelijk of industrieel houdt, samen komen we daar wel uit. het gaat erom dat jouw interieur ook jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Interieuradvies op locatie

Een interieuradvies maak ik niet alleen vanuit mijn eigen studio in Pijnacker, ik kom ook bij jou thuis. Op deze manier kan ik de ruimte goed beoordelen en meedenken over de mogelijkheden. Samen creëren we een interieur waarin jij je helemaal thuis voelt.

 

Dus ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in Pijnacker? Neem dan contact op en laat mij jouw droominterieur ontwerpen!

Nieuwbouw in Pijnacker

In Pijnacker worden veel nieuwe huizen gebouwd. Of beter gezegd; er komen compleet nieuwe wijken bij. Denk aan Ackerswoude, Tuindershof en De Kiem. En begrijpelijk, gezien de gunstige locatie. Precies tussen Rotterdam, Den Haag en Delft in. Ook bieden de nieuwbouwhuizen veel ruimte, zeker de bovenverdiepingen zijn handig en ruim ingedeeld. Maar hoe richt je zo’n grote slaapkamer gezellig in? En de woonkamer is ruim en open, maar hoe wordt het knus? 

 

Ik weet daar wel raad mee. Een nieuwbouwwoning kan echt wel sfeervol worden, let maar op! Samen zetten we je wensen op een rijtje en ik ga je laten zien wat daarmee mogelijk is. Ik wil je laten zien dat er ondanks de vaak rechthoekige en open ruimte toch knusse hoekjes kunnen ontstaan. Uiteraard met ruimte voor eigen inbreng om het persoonlijker te maken.

Wonen in Klapwijk, Koningshof of Pijnacker Noord

In de jaren ‘80 en ‘90 zijn er ook veel huizen bijgekomen in Pijnacker. Zo ontstond in de jaren ‘70 de wijk Koningshof. Daarna werd er veel gebouwd in Pijnacker Noord en in 1990 was daar ineens Klapwijk.

De huizen uit die tijd voelen vaak kleiner dan de nieuwbouw huizen van tegenwoordig. Dit komt o.a. door de lagere plafonds en de kleinere ramen. 

Juist deze huizen bieden veel mogelijkheden op het gebied van interieur. Een goed doordacht interieurplan kan hier een wereld van verschil maken. Benieuwd naar een interieuradvies in Klapwijk? Bekijk 'm hier.

Ook heb ik voor Sportcentrum de Viergang een huiselijke vergaderruimte ontworpen. Ook leuk om te zien!

Tuinontwerp Pijnacker

Ook voor een doordacht tuinontwerp kun je bij mij terecht. Zeker als het gaat om een speelse en knusse indeling. Ik zie de tuin als een verlengstuk van het huis. Gezellige hoekjes, ruimte voor zon en schaduw, kinderen en bbq avonden. Voor een tuinontwerp in Pijnacker kom ik graag bij je langs om alle wensen te bespreken en de buitenruimte te ervaren. Een nieuwbouwwoning en dus nog geen tuin die we kunnen bekijken samen? Geen probleem met tekeningen komen we ook heel ver.

Review

Wij hebben Sanne ingeschakeld voor onze kinderkamers. Een baby kamer voor een meisje en een peuter kamer voor een jongen.
Sanne heeft originele ideeën. Ze luistert naar je wensen. Ze heeft meerdere voorbeelden voor ons gemaakt. Ze denkt na over materiaal en vooral ook over praktische zaken. Heel fijn met een kinderkamer! Super fijn contact gehad en wij zijn super blij met het eindresultaat.

Ymke | Pijnacker

bottom of page