top of page

Interieuradvies Nootdorp

Interieuradvies in Nootdorp

 

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in Nootdorp? Dan ben je bij Sannsign aan het juiste adres! Graag help ik jou als interieuradviseur om van jouw huis een fijn thuis te maken. 

Bekijk meteen de adviespakketten!

 

Persoonlijk interieuradvies op maat

 

Ik geloof dat elk interieur uniek is en dat het perfect moet aansluiten bij de bewoners. Daarom ga ik voor een persoonlijk interieuradvies op maat. Zo kom ik graag bij je langs om jouw wensen en behoeften te bespreken en de ruimte te bekijken. Op basis daarvan maken we samen een plan dat volledig is afgestemd op jouw smaak, levensstijl en budget.

 

Tijdens het adviesproces kijken we naar verschillende aspecten, zoals de indeling van de ruimte, kleuren, materialen, verlichting en accessoires, afhankelijk van het adviespakket. Samen maken we er een harmonieus geheel van waarin jij je helemaal thuis voelt.

 

Expertise en inspiratie

 

Als interieurstylist weet ik de leukste adresjes en blijf ik continu op de hoogte van de laatste interieurtrends en ontwikkelingen. Hierdoor kan ik jou voorzien van het beste advies en help ik je om jouw persoonlijke stijl te vertalen naar een prachtig interieur.

 

Ik laat mij graag inspireren door diverse bronnen, zoals magazines, beurzen en online platforms. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën en creatieve oplossingen om een interieur uniek te maken.

 

Samenwerking met professionals

 

Het voordeel van werken met mij als onafhankelijke interieuradviseur is dat ik echt kijk naar wat past bij jou interieur. Zonder vast te zitten aan bepaalde merken. Geen contracten of samenwerkingen met bepaalde merken. Ik ga voor een puur en eerlijk interieuradvies op maat.

Om het interieuradvies tot in de puntjes uit te voeren, kan ik uiteraard wel voor jou op zoek naar de juiste specialist voor een bepaalde klus. Op deze manier zorg ik niet alleen voor een goed doordacht ontwerp, maar help ik je ook op weg met het realiseren ervan. 

 

Interieuradvies Nootdorp: onze werkwijze

 

Klanttevredenheid staat voorop. Daarom hanteer ik een transparante werkwijze waarin communicatie en betrokkenheid centraal staan. Ons proces bestaat uit de volgende stappen:

 

  1. Kennismakingsgesprek bij jou thuis

  2. Inventarisatie van wensen en behoeften

  3. Opstellen van een persoonlijk plan

  4. Presentatie van het plan inclusief 3D-visualisaties (afhankelijk van gekozen adviespakket)

  5. Bespreking en eventuele aanpassingen

  6. Uitvoering van het interieurontwerp

 

Ik streef er natuurlijk naar om jouw verwachtingen te overtreffen en een interieur te creëren waarin jij je helemaal thuis voelt.

 

Maak een afspraak voor interieuradvies in Nootdorp

 

Ben jij geïnteresseerd in een interieuradvies in Nootdorp? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Ik kom graag een keer langs om kennis te maken en om jouw woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Review

Wij hebben Sanne ingeschakeld voor onze kinderkamers. Een baby kamer voor een meisje en een peuter kamer voor een jongen.
Sanne heeft originele ideeën. Ze luistert naar je wensen. Ze heeft meerdere voorbeelden voor ons gemaakt. Ze denkt na over materiaal en vooral ook over praktische zaken. Heel fijn met een kinderkamer! Super fijn contact gehad en wij zijn super blij met het eindresultaat.

Ymke | Pijnacker

bottom of page