top of page

Interieuradvies Zoetermeer

Interieuradvies Zoetermeer

Wil jij je huis een make-over geven of ga je binnenkort verhuizen en wil je het dit keer in 1 keer goed aanpakken? Als interieuradviseur in de omgeving Zoetermeer, help ik je graag. 

Een interieuradviseur inhuren in Zoetermeer?

Handig toch, een interieuradviseur dichtbij huis? Als interieuradviseur uit de omgeving Zoetermeer kom ik makkelijk een keertje bij jou langs. Een digitale meeting gaat uitstekend, maar als ik dan toch in de buurt ben is dat natuurlijk nog fijner. Of je nu kiest voor interieuradvies op locatie (Direct aan de slag), een basis interieuradvies of het complete pakket. 

 

Interieurontwerp in Zoetermeer

 

Voor mij is ieder huis weer een mooi en uniek project. Zo hielp ik mensen in met een interieuradvies in Zoetermeer met hun split-level woning. Ik mocht helemaal los gaan qua indeling en met een advies voor nieuwe meubels. Te gek! Ook een rijtjeswoning waarbij de keuken vervangen al op de planning stond werd een leuk en kleurrijk project.

Ook voor een zakelijke opdrachtgever maakt in een interieurontwerp voor een kantoor in Zoetermeer. Want hé, bij een nieuwe huisstijl mocht ook een frisse nieuwe wind door het kantoor. 

Woon jij in Zoetermeer en kan ik jou helpen met een interieuradvies? Bekijk dan snel de adviespakketten en laten we kennismaken.

Review

Het contact met Sanne verliep heel soepel. Ik had een aantal wensen, maar vond het lastig om er een eenduidig geheel van te maken. Sanne heeft in het gesprek de kernpunten eruit gehaald en een heel mooi eerste idee op papier gezet. Bij de ontmoeting werd het duidelijk dat ze mijn wensen heel goed begreep en erg leuke en creatieve ideeën had. Ook had ik haar gevraagd om een ontwerp voor de tuin te maken, wat ze ook perfect heeft uitgevoerd! Al met al een heel mooi en creatief ontwerpen voor mijn nieuwe woning en tuin laten maken, op een heel fijne manier tot stand gekomen. Ik zou Sanne absoluut aanraden!

Christiaan | Rijswijk

bottom of page