top of page

Interieuradvies

Interieuradvies Rotterdam - Prinsenland

De toekomstige bewoners van dit ruime en lichte huis in Rotterdam Prinsenland wilden het maximale uit de ruimte halen. Een grote eettafel en kleur mochten in ieder geval niet ontbreken. Maar de ruimte moet ook rust en warmte uitstralen. Leuke uitgangspunten om mee te werken. 

Interieuradvies Rotterdam Prinsenland.jpg
Scherm­afbeelding 2023-03-25 om 10.46.41.png
9.jpg
Winter opstelling
10.jpg

Kleurrijk en groots interieuradvies in Rotterdam Prinsenland

Qua sfeer was al snel duidelijk dat het warm, modern en kleurrijk mocht worden. Met grote, strakke meubels, kleur op de muur en met de mooie houten vloer die er al ligt komt dat gevoel meteen naar voren.

Een U-vorm kamer vind ik sowieso altijd fijn en knus. Je hebt vanzelf al verschillende hoekjes en zones en ondanks dat deze met elkaar in verbinding staan heb je geen "last" van elkaar als de een aan de eettafel zit en de ander een film kijkt op de bank. Ideaal toch?!

Zomer en winter opstelling

De ruimte heeft in de zithoek een schuifpui met daarnaast een houthaard. 

Door te werken met een elementen bank kun je per seizoen spelen met de opstelling. In de winter een knus zitje bij de haard en de bank voor de schuifpui. In de zomer wil je de schuifpui juist vrij hebben en zit je minder bij de haard. 

Met dezelfde elementen creëer je makkelijk een compleet andere indeling. 

Update:

Van een van de meubelmakers, Glenn Ederveen, die ik aan de bewoners heb getipt stuurde mij een foto van de grote wandkast die hij voor de bewoners heeft ontworpen en uitgewerkt. 

Hoe leuk om te zien dat een ontwerp echt tot leven komt! (Zie laatste foto)

Portfolio

Meer projecten zien? Bekijk dan de projecten pagina waar je voorbeelden van eerdere interieuradvies projecten vindt. 

Heb je vragen over dit interieur in Rotterdam Prinsenland of een ander project? Stuur een berichtje dan beantwoord ik deze zo snel mogelijk en wie weet spreken we elkaar snel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kan niet wachten om voor jou een interieuradvies te maken. 

Zomer opstelling
3.jpg
5.jpg
8.jpg
wandkast.jpg
Ontwerp & uitvoering: Glenn Ederveen
bottom of page