top of page

Interieuradvies

Interieuradvies Pijnacker - Vergaderruimte

Vanuit Sportcentrum De Viergang in Pijnacker kwam de vraag om een vergaderruimte te creëren. Een fijne ruimte die geschikt is voor interne vergaderingen en intakegesprekken, maar ook aantrekkelijk is voor verhuur. Huiselijk, uitnodigend en ongedwongen werden al snel de uitgangspunten. En een tikkeltje stoer. Dat is het zeker geworden.

20220829_085421.jpg
Schermafbeelding 2022-09-18 om 14.31.50.png
Schermafbeelding 2022-09-18 om 14.33.07.png
20220829_085801_bewerkt_800x600.jpg
20220829_085410_bewerkt_800x700.jpg

Het ontwerp begon met de lange vergadertafel. De ruimte bevindt zich in het midden van het pand van Sportcentrum De Viergang in Pijnacker en heeft dus geen daglicht. Vanuit de opdrachtgever kwam in eerste instantie het verzoek om dus lichte meubels te gebruiken. 

Soms is het goed om van die ideeën en wensen af te wijken. Je huurt tenslotte een interieuradviseur in omdat het zelf niet lukt of omdat je verrast wilt worden. Nou, verrast waren ze bij Sportcentrum De Viergang in Pijnacker zeker! Het meest prominente meubelstuk was ineens zwart. En dan ook nog eens een dik blad met grove zichtbare houtnerf. De ruimte kan dit goed hebben en zorgt juist voor body. 

Verschillende hoekjes

De lange vergadertafel bestaat uiteindelijk uit twee losse tafels en kunnen dus ook los van elkaar geschoven worden. Er is plek voor wel 12 personen. 

Naast deze lange tafel is er in een andere hoek een ronde tafel in de zelfde look en feel geplaatst. Wil je vergaderen in een kleiner comité of is de groep juist net wat groter dan 12 dan kan er aan deze tafel ook goed gewerkt worden. 

In de andere hoek bevindt zich een knusse zithoek.

Hierbij heb ik bewust voor een hoekbank / modulaire bank gekozen zonder armleuningen. Dit oogt open en toegankelijk.

Planten

Niet eerder werkte ik met kunststof planten. Er komt helaas geen daglicht binnen deze vergaderruimte dus echte planten waren hier helaas geen optie. Ik moet zeggen dat ik verrast ben door de kwaliteit van deze grote kamerplanten. Benieuwd waar ze van zijn? Stuur mij gerust een berichtje ;-)

Pijnacker heeft er in ieder geval een fijne vergaderruimte bij.

Portfolio

Meer projecten zien? Bekijk dan de projecten pagina waar je voorbeelden van eerdere interieuradvies projecten vindt. Niet van alle interieuradviezen heb ik foto's van de realisatie. Dit omdat niet alle klanten dit fijn vinden en projecten soms wel maanden kunnen duren voordat het echt af is (denk aan levertijden, verbouwingen enz.).

Heb je vragen over dit specifieke interieuradvies in Pijnacker of een ander project? Stuur een berichtje dan beantwoord ik deze zo snel mogelijk en wie weet spreken we elkaar snel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kan niet wachten om voor jou een interieuradvies te maken. 

bottom of page