top of page

Interieuradvies

Interieuradvies Pijnacker - Donker interieur

Van een standaard rijtjes huis woonkamer naar een sfeervolle en luxe ruimte beleving. Voor dit interieuradvies maakte ik meerdere voorstellen, de een gedurfder dan de ander. 

Hannieschaft_render_03.png
Hannieschaft_render_04.png
plattegrond_Tekengebied 1-01_Tekengebied 1-01.png
plattegrond_Tekengebied 1-02.png

Een stoer interieur met genoeg bergruimte en vooral een grote bank zodat iedereen op de bank kan "chillen". Een duidelijke opdracht. 

Het huis is al vrij donker van zichzelf maar dat hoeft je niet ervan te weerhouden om donkere kleuren te gebruiken. Juist door donkere kleuren te gebruiken op de donkere plekken in huis, vallen de lichte ruimtes weer extra op. Ook oogt een donkere ruimte vaak rustiger/opgeruimder dan een bijvoorbeeld witte ruimte. 

Zomer en winter opstelling

Nieuwe kozijnen zouden er sowieso komen, waarom dan niet meteen twee mooie schuifpuien erin? Zo maak je een mooie verbinding met de tuin en verleng je als het ware je woonkamer. Niet alleen in de zomer. Ook in de winter voelt de kamer ruimtelijker doordat het raam (schuifdeur) al op de grond begint en dus geen "obstakel" vormt voor het licht. 

Op de onderste twee interieur plattegronden zie je een zomer (boven) en winter (beneden) indeling. Door voor een modulaire bank te kiezen is het mogelijk om in de winter een knus hoekje te creëren en in de zomer een open doorgang te maken naar buiten. Ideaal toch?!

Portfolio

Meer projecten zien? Bekijk dan de projecten pagina waar je voorbeelden ziet van eerdere interieuradviezen in Pijnacker en omgeving.

Heb je vragen? Stuur een berichtje dan beantwoord ik deze zo snel mogelijk en wie weet spreken we elkaar snel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kan niet wachten om voor jou een interieuradvies te maken. 

plattegrond_Tekengebied 1-03.png
bottom of page