top of page

Reviews

Reviews

Hele fijne ervaring met prachtige ontwerpen

Het contact met Sanne verliep heel soepel. Ik had een aantal wensen, maar vond het lastig om er een eenduidig geheel van te maken. Sanne heeft in het gesprek de kernpunten eruit gehaald en een heel mooi eerste idee op papier gezet. Bij de ontmoeting werd het duidelijk dat ze mijn wensen heel goed begreep en erg leuke en creatieve ideeën had. Ook had ik haar gevraagd om een ontwerp voor de tuin te maken, wat ze ook perfect heeft uitgevoerd! Al met al een heel mooi en creatief ontwerpen voor mijn nieuwe woning en tuin laten maken, op een heel fijne manier tot stand gekomen. Ik zou Sanne absoluut aanraden!

Christiaan | Rijswijk

Positieve ervaring met Sanne!

Sanne heeft ons geholpen met een advies voor het restylen van onze woonkamer. Haar advies hielp ons om anders naar de ruimte te kijken en meer te durven. De 3D-presentaties gaven een goede indruk van het eindresultaat. Wij hebben de samenwerking met Sanne als heel prettig ervaren. Ze communiceert helder, reageert snel en denkt op een fijne manier mee. Wij gaan nu aan de slag met de uitwerking van het advies!

Claudine | Pijnacker

Babykamer en peuterkamer

Wij hebben Sanne ingeschakeld voor onze kinderkamers. Een baby kamer voor een meisje en een peuter kamer voor een jongen.
Sanne heeft originele ideeën. Ze luistert naar je wensen. Ze heeft meerdere voorbeelden voor ons gemaakt. Ze denkt na over materiaal en vooral ook over praktische zaken. Heel fijn met een kinderkamer! Super fijn contact gehad en wij zijn super blij met het eindresultaat.

Ymke | Pijnacker

Wat een leuke enthousiaste vakvrouw!

Wat een leuke enthousiaste vakvrouw! Toen wij twijfelden hoe we de woonkamer in ons nieuwe huis zouden moeten inrichten, heeft Sanne ons uit de brand geholpen. De woonkamer heeft wat lastige hoeken en ramen, waardoor er naar ons idee weinig mogelijk was. Door Sanne's tekeningen hebben we nieuwe inspiratie gekregen. Het heeft echt onze ogen geopend en ervoor gezorgd dat we out of the box konden denken over de inrichting van de woonkamer.
Daarnaast was het contact met Sanne fijn en ze reageerde snel.

Britt | Zoeterwoude-Rijndijk

bottom of page